Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за вътрешни карета 159 1.9 jts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега може ли номеер по паскал на трипода блягодаря

Comment

G4G004PC
      Alfa Romeo 156 2,0 TS
      Alfa Romeo 159 1.9 JTS

Comment

Първоначално публикувано от hristo 156 Покажи съобщение
        Сега малко да раздвижим темата.
        Снощи разглобих въпросното каре.И какво мислите стана,трипода на парчета.
        Чашата перфектна ,трипода от Форд транзит канект 1.8 16v и всичко е наред.
        Не се хващайте на глупости от рода полуоска,оригинално каре и тн.
        С малко повече ровене разбрах номер по Pascal и готово.
        При теб така, ама при мен като е износена чашата? Сменял съм маншони и на 2-те вътрешни карета и дясното е екстра, ама лявото е с износена чаша съответно и каре. Истината е че трябва всеки да провери какъв точно е проблема преди да предприеме нещо. Така че аз търся номера на чашите, ама.....

Comment

Така, тук малко раздвижване по тази тема. Колеги след намиране на номера на карето и чашата в епер, се оказва, че чаша няма в продажба като самостоятелно, а с полуоската, обаче в тех-док съответно, дават че тази полуоска се ползва само в 159, спайдър и брера. Карето обаче във всички дизелови двигатели, 147, 156, 159, крома, стило и браво. След проверка и на цялата полуоска на следните всички са с диаметър към диф-а 25мм. Та въпроса ми е дали някой знае, дали като цяло чашата е еднаква на всички които ползват това каре, за да се знае да се търси и от следните по моргите?

Comment

Ако бях на твое място, бих извадил чашата и с шублерче в ръчичка по моргите. Ако не намериш, има няколко жтс-а на части в карс и мобиле. Ще стоиш няколко дни без кола, но ще си решиш проблема. Във форума също има няколко 159ки на части. Вярвам че с телефонен разговор, няколко снимки и уточнения, бързо ще установиш дали чашите са еднакви с дизеловите. Успех.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              Ако бях на твое място, бих извадил чашата и с шублерче в ръчичка по моргите. Ако не намериш, има няколко жтс-а на части в карс и мобиле. Ще стоиш няколко дни без кола, но ще си решиш проблема. Във форума също има няколко 159ки на части. Вярвам че с телефонен разговор, няколко снимки и уточнения, бързо ще установиш дали чашите са еднакви с дизеловите. Успех.
              Ох да това е идея, но наистина стоенето без кола е кофти, отделно най ми е лесно да взема от колега който продава на части, но няма никаква гаранция за здравината на чашата. Абе общо взето все е кофти...

Comment

Working...
              X